• Meensesteenweg 93-95, 8500 Kortrijk
  • +32 56 242 770

Over ons

GESCHIEDENIS

In 2013 startten we ons verhaal met Renties in Wevelgem, onze verhuurafdeling. Dit breidde al vlug uit naar ons Renties Racing Team en iets later begonnen we met de verkoop van wagens onder de naam Glorious Cars. Begin 2018 hebben we beslist al onze afdelingen onder 1 koepel te plaatsen en dat onder de naam Leie Center waar we ook extra diensten leveren zoals belettering, onderhoud & carrosserie.

 

De naam Leie Center is een verwijzing naar onze locatie en naar ons concept. We bevinden ons aan de rivier de ‘Leie’ in Kortrijk en we zijn een ‘Center’ voor alles wat uw voertuig nodig heeft.
We bevinden ons in de voormalige gebouwen van de Ghistelinck Site in Kortrijk. Sinds oktober 2019 zijn onze gebouwen volledig vernieuwd. Innoveren is voor ons belangrijk; naast de vernieuwing van de werkplaatsen en showrooms hebben we ook beslist de elektrische weg in te slaan met onze afdeling Edrive.

ONZE VOORDELEN

Wat is jouw auto waard? Ontvang de beste waarde voor uw voertuig. We behandelen al het papierwerk. Plan vandaag nog uw afspraak voor uw overname.

Geen probleem! We hebben een wagenpark van meer dan 70 wagens ter beschilling. Onze auto’s worden dan ook volledig gereviseerd voor we hem bij jouw afleveren.

We hebben een eigen dienst na verkoop. Een team die klaarstaat om u iedere dag te helpen met uw problemen met uw wagen of op de weg. Een eigen carrosserie en onderhoudsteam, onze beletteringsdienst staan allemaal voor u klaar! En heb je dan toch pech onderweg hebben we ook onze eigen takeldienst voor u!

WAT BIEDEN WE U AAN

Leie  Center is meer dan een garage, we hebben veel verschillende afdelingen en diensten voor onze klanten. Op die manier willen we een totaalpakket aanbieden voor onze klanten. Bij ons hoef je geen 17 bedrijven af te rijden om je wagen tot in perfectie te krijgen. We hebben diensten zoals belettering, carrosserie, onderhoud, een eigen takeldienst, …

 

Daarnaast zijn we merkonafhankelijk oftwel een multimerk organisatie. Wat wil zeggen dat we onder meer wagens aanbieden van merken zoals Porsche, Audi, Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Ford, Opel, Peugeot, Mini, Fiat, Renault, …

Enkele foto's

Onze afdelingen

verkoop
Verkoop, aankoop en klantenservice
carroserie
Carrosserie & Onderhoud
belettering-299x299
Belettering, car wrapping & signage
verhuur
Verhuur & Renting
Elektrische-wagens
Elektrische voertuigen
electrischemotoren
Elektrische motorfietsen
Exclusieve-wagens
Exclusieve wagens
boten
Boten
takeldienst
Eigen takeldienst
Nog vragen? Stel ze gerust!
Contact
+32 56 242 770
De website van Leie Center maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'Aanvaarden' te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden en het gebruik van cookies.