Carrosseriewerk

Kleine of grote herstellingen, uitdeuken, symoniseren, lakken, ... onze experts gaan grondig en vakkundig te werk! Carrosserie voor ieder type wagen, bestelwagen of vrachtwagen. Ook carrosseriewerken aan polyester van boten of jetski’s zijn ons niet vreemd.
In bezit van een reeks kwaliteitslabels in de carrosseriesector! 

We zijn in het bezit van Eurogarant, het kwaliteitslabel van de carrosseriesector. Daarnaast zijn we in het bezit van het Long Life Repair Label dat instaat voor de duurzaamheid van rearaties en we gebruiken onder andere milieuvriendelijke verf. Maar we zijn ook lid van het kwaliteistlabel BASF Coating Refinish Bright programma.Lak- en polierwerk

We kunnen elk werk aan wat betreft lakverzorging of interieurreiniging. We beschikken over een grote spuitcabine waar we moeiteloos de grootste bestelwagens met laadbak kunnen in bewerken.

Daarenboven hebben we een eigen verflaboratorium die alle kleuren voor alle merken kan produceren.
Erkende multimerk hersteller!

We beloven een snelle afhandeling van schadedossiers en staan in voor het opstellen van een schadebestek voor de verzekering alsook voor het opstellen van tegenexpertise.
Ben je dus aangesloten bij volgende verzekeraars mag je zeker contact met ons openemen: Vivium, Federale, Athora, AG Insurance, Optimco, Ethias, Argenta, Aedes, NN, DVV Verzekeringen, PNP verzekeringen, Belfius, AMMO, Baloise, Fidea, Axa, MS Amlin & Allianz verzekeringen voor jouw carrosserie werken. Enkele uitgelichte diensten

• Smart repair
• One-day repair
• Uitdeuken zonder spuiten
• Herstellen lakschade
• Herstellen en vervangen van ruiten
• Velgen herstellen
• Richten en vervangen onderdelen chassis
• Herstellen bumpers, koplampen, deuren, .. 

 

Bootherstellingen

Een aanvaring op het water is niet altijd te voorkomen. We herstellen dan ook scheuren krassen, gaten of deuken in de romp. Daarnaast zijn we specialist in gelcoat reparaties van uw boot! Gelcoat herstellingen zijn kleine beschadigingen aan de toplaag van polyester boten.Perfekt Car, al 44 jaar actief in de carrosserie sector te Kortrijk. Perfekt Car verhuisde in 2022 en maakt nu deel uit van de Leie Center bedrijfsgroep. Op slechts 3 km van de vorige locatie.
Wij blijven het vertrouwde team voor Uw carrosseriewerken en garanderen de service die U de afgelopen periode van ons gewend bent.