Let op, geld lenen kost ook geld

Wat bieden wij u aan

Uw Leie Center is meer dan een garage! We zijn een allround en onafhankelijk automotive bedrijf. Op die manier willen we een totaalpakket aanbieden. Bij ons moet u geen 17 bedrijven af te rijden om uw wagen tot in perfectie te krijgen.

We hebben diensten zoals belettering, carrosserie, onderhoud, constructie, innovatie. Onze garage is ook volledig merkonafhankelijk, de definitie van een multimerk organisatie. Wat wil zeggen dat we onder meer wagens aanbieden van merken zoals Ford, Porsche, Audi, Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Opel, Peugeot, Mini, Fiat, Renault, …

U wilt uw wagen verkopen?

Wat is uw auto waard? Ontvang de beste waarde voor uw voertuig. We behandelen al het papierwerk. Plan vandaag nog uw afspraak voor uw overname.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto?

Geen probleem! We hebben een wagenpark van meer dan 100 wagens ter beschikking. Onze auto’s worden dan ook volledig gereviseerd voor een perfecte aflevering.

Wat met de dienst na verkoop?

We hebben een eigen dienst na verkoop. Een team die klaarstaat om u iedere dag te helpen met uw problemen met uw wagen of op de weg. Een eigen carrosserie en onderhoudsteam en onze beletteringsdienst staan allemaal voor u klaar! Heeft u dan toch pech onderweg hebben we ook onze eigen takeldienst voor u!

Geschiedenis


In 2015 zijn we van start gegaan met onze eerste showroom te Kortrijk met de verkoop van wagens onder de naam Glorious Cars dit in de voormalige gebouwen van de Ghistelinck site. 

Begin 2018 startten we met serieuze uitbreidingen & renovaties van onze hoofdgebouwen in Kortrijk. Onze hoofdsite kreeg de naam Leie Center, een verwijzing naar onze locatie en naar ons concept. We bevinden ons aan de rivier de ‘Leie’ in Kortrijk en we zijn een ‘Center’ voor alles wat uw voertuig nodig heeft. 

In 2019 werd het grootste deel van de site afgewerkt. Hierdoor konden we onze diensten fel uitbreiden met onze eigen beletteringsdienst, onderhoud & carrosserie afdeling met splinternieuwe spuitcabine, ... 

Januari 2020 werd ons franchising verhaal opgestart, verschillende vestigingen over heel België! Dat is het concept! Om dat nog meer te kunnen staven kregen de vestigingen de naam Mobility Center.Een nationale kijk op ons verhaal. Meer info over de franchise of om uw eigen Mobility Center op te starten kun je vinden op www.leiemobilitygroup.be Leie Center is dus eerst vooral het hoofdkantoor maar is zeker ook een Mobility Center op zich!

Innoveren is voor ons belangrijk; naast de vernieuwing van de werkplaatsen, showrooms, meerdere centers biedt de groep ook elektrische voertuigen, verhuur op korte en lange termijn, belettering, boten en zo veel meer aan!

Contacteer ons team

Ons professioneel en enthousiast team staat elke dag voor u klaar om u verder te helpen.


Management

Laurent Vanneste
laurent@leiecenter.be

Geert Vanneste 
geert@leiecenter.be

Sales

Benoit Deboosere
+32 470 400 501
benoit@leiecenter.be

Andere

Naverkoop, Andrei Radulescu 
andrei@leiecenter.be

Carrosserie, Stijn Vandewaetere
carrosserie@leiecenter.be

Onderhoud, Dylan Vanhoutte
service@leiecenter.be

Belettering, Cindy Heyman
graphics@leiecenter.be

Marketing, Niels Kimpe
marketing@leiecenter.be