Wat bieden wij u aan

Uw Leie Mobility Center is meer dan een garage! We zijn een allround en onafhankelijk automotive bedrijf. Op die manier willen we een totaalpakket aanbieden. Bij ons moet u geen 17 bedrijven af te rijden om uw wagen tot in perfectie te krijgen.

We hebben diensten zoals belettering, carrosserie, onderhoud, constructie, innovatie. Onze centers zijn ook volledig merkonafhankelijk, de definitie van een multimerk organisatie. Wat wil zeggen dat we onder meer wagens aanbieden van merken zoals Ford, Porsche, Audi, Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Opel, Peugeot, Mini, Fiat, Renault, …

U wilt uw wagen verkopen?

Wat is uw auto waard? Ontvang de beste waarde voor uw voertuig. We behandelen al het papierwerk. Plan vandaag nog uw afspraak voor uw overname.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto?

Geen probleem! We hebben een wagenpark van meer dan 100 wagens ter beschikking. Onze auto’s worden dan ook volledig gereviseerd voor een perfecte aflevering.

Wat met de dienst na verkoop?

We hebben een eigen dienst na verkoop. Een team die klaarstaat om u iedere dag te helpen met uw problemen met uw wagen of op de weg. Een eigen carrosserie en onderhoudsteam en onze beletteringsdienst staan allemaal voor u klaar! Heeft u dan toch pech onderweg hebben we ook onze eigen takeldienst voor u!

Geschiedenis

In 2015 zijn we van start gegaan met onze eerste showroom te Kortrijk met de verkoop van wagens onder de naam Glorious Cars dit in de voormalige gebouwen van de Ghistelinck site. 

Begin 2018 startten we met serieuze uitbreidingen & renovaties van onze hoofdgebouwen in Kortrijk. Onze hoofdsite kreeg de naam Leie Center, een verwijzing naar onze locatie en naar ons concept. We bevinden ons aan de rivier de ‘Leie’ in Kortrijk en we zijn een ‘Center’ voor alles wat uw voertuig nodig heeft. 

In 2019 werd het grootste deel van de site afgewerkt. Hierdoor konden we onze diensten fel uitbreiden met onze eigen beletteringsdienst, onderhoud & carrosserie afdeling met splinternieuwe spuitcabine, ... 

Januari 2020 werd ons franchising verhaal opgestart, verschillende vestigingen over heel België! Dat is het concept! Om dat nog meer te kunnen staven kregen de vestigingen de naam Leie Mobility Center. Een nationale kijk op ons verhaal. Meer info over de franchise of om uw eigen Leie Mobility Center op te starten kun je vinden op www.leiemobilitygroup.be 

Innoveren is voor ons belangrijk; naast de vernieuwing van de werkplaatsen, showrooms, meerdere centers biedt de groep ook elektrische voertuigen, verhuur op korte en lange termijn, belettering, boten en zo veel meer aan!

Management & verkoop

Ons professioneel en enthousiast team staat elke dag voor u klaar om u verder te helpen.

Management

John Calemeyn
CEO LMC & LMG
j.calemeyn@leiemobilitygroup.be

Laurent Vanneste
Bestuur & CEO Renties
l.vanneste@leiemobilitygroup.be

Geert Vanneste 
Bestuur & CEO Edrive
g.vanneste@leiemobilitygroup.be

Sales

LMC Kortrijk | Grégory Mezieres
g.mezieres@leiecenter.be

LMC Vans & Trucks | John Calemeyn
j.calemeyn@leiemobilitygroup.be

LMC Deboo | Patrick Deboo
info@deboo.be