Ruim aanbod kwalitatieve voertuigen van alle merken!

Bij ons kunt u terecht voor een jonge tweedehandswagen in Kortrijk tegen een correcte prijs binnen een familiale sfeer. We zijn veel meer dan een gewone garage. Hieronder vind je enkele van onze diensten, labels & merken terug zoals PerfektCar, onze carrosserie afdeling die al meer dan 40 jaar actief is in de sector.

 

Nieuw in ons aanbod

 

Carrosserie

Voor elk soort carrosseriewerk kunt u bij ons terecht in onze eigen werkplaats. Zo zorgen wij dat u met een gerust hart opnieuw de baan op kan. We doen carrosserie voor ieder type personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens of zelfs boten. Daarnaast zijn we ook een erkende hersteller voor verzekeringsmaatschappijen!

Service

Ook na de aanschaf van uw wagen kan u op beide oren slapen.  Groot of klein onderhoud, uw vierwieler is in goede handen bij ons. We controleren en herstellen onder andere luchtfilters, pollenfilter, bougies de uitlaat; schokdempers en de banden. 

Graphics

Voertuigen & gebouwen beletteren en personaliseren. Gespecialiseerd in het beletteren van uw wagen, bestelwagen of vrachtwagen. Eigen productie en ontwerp. Daarnaast doen we ook belettering van uw gebouwen. Een volledige carwrap of rallywagen? Alles is mogelijk!

Bezoek onze showroom

Hulp nodig bij de aankoop van je volgende auto? Maak één afspraak met één van onze experts.

Een expert belt u terug!

Krijg advies op maat. Laat jouw nummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en kortingen rechtstreeks in je mailbox.