De mobiliteitssector is constant in beweging

Welkom bij onze cel innovatie. Hier proberen we intern en met dichte partners de garage van morgen te zijn. Leie Center is deel van de Leie Mobility Group; via deze weg proberen we dan ook onze diensten met elkaar te koppelen om voor u, de klant nog betere service onder 1 dak aan te kunnen bieden. Ontdek meer over onze elektrische voertuigen, rentings, uw eigen Leie Center opstarten...
Renties

Renties, huur een wagen voor elke gelegenheid op korte of lange termijn. We hebben een ruim gamma aan personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, minibussen, koelwagens en aanhangwagens die je bij ons kan huren te Kortrijk.

www.renties.beEdrive

Edrive, heeft zijn eigen showroom in zijn hoofdfiliaal in Kortrijk. Daarnaast kun je een Edrive corner vinden in sommige Mobility Centers. Onze eMobility-aanpak biedt u een totaaloplossing voor elektrisch rijden: van analyse en advies tot voertuigkeuze, laadinfrastructuur,.. . Bij ons kan u terecht voor elektrische steps, scooters, moto’s, auto’s en bestelwagens.

www.edrive.eu


Leie Nautic, Malibu Boats & Axis Wake

Aanbod aan nieuwe- en tweedehandsboten en invoerder van Malibu Boats en Axis Wake. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in multimerk onderhoud, winterberging, gelcoat, herstelling, polishing, wrapping & belettering van uw boot.

www.leienautic.be