Carrosserie Perfekt Car hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en wij houden U dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Na 44 jaar verhuizen we! We nemen plaats in de gebouwen van Leie Center te Kortrijk, op slechts 3 km van onze huidige locatie. Voor U als klant brengt dit geen merkwaardige veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde team voor Uw carrosseriewerken en garanderen de service die U de afgelopen periode van ons gewend bent.

Bij Leie Center hebben ze nog veel andere diensten zoals, onderhoud, banden, belettering, service naverkoop,… Meer nog, in geval van een totaal verlies van Uw wagen bent U bij Leie Center op het juiste adres om op zoek te gaan naar een jonge tweedehandswagen in onze showroom. Wij nodigen U graag uit op “de Perfekte Soirée”, donderdag 19 januari 2023 vanaf 17h. Wij bieden U graag een kijkje in onze carrosserie werkplaats aanvullend met een hapje en een drankje.
Mocht U er helaas niet bij kunnen zijn, kunt U ook langskomen tijdens ons opendeurweekend van 21 & 22 januari 2023. We openen graag onze deuren voor U van 10h – 16h.

Schrijf je nu in