Altijd al willen werken in een familiale KMO die open communicatie hoog in het vaandel draagt?
Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Wij bij ‘Leie Center’ zijn een allround automotive bedrijf, dat merkonafhankelijk werkt. Op die manier hebben we de vrijheid om bijzonder klantgericht te werken en zit er ontzettend veel uitdaging en variatie in onze jobs.

Als organisatie blijven we groeien, dat is dan ook de reden waarom we momenteel opzoek zijn naar een nieuwe autotechnieker. Je komt terecht in een team van vijf collega’s, die staan te popelen om jou te ontmoeten en tijdens de middag uit te dagen in een potje tafeltennis, of speel je liever darts?


Nieuwsgierig wat jouw verantwoordelijkheden zijn?


Momenteel zijn we opzoek naar een nieuwe collega om ons team van autotechniekers te versterken. Samen buigen we ons over het uitvoeren van periodieke controles, het onderhoud en de herstellingen van verschillende wagens. Soms kan het zelf gebeuren dat we de werkplaats
verlaten voor een depannage. Aangezien we een merkonafhankelijke garage zijn waar verschillende diensten samenkomen, mag je er zeker van zijn dat elke dag iets nieuws brengt.


Jouw werkplaatsverantwoordelijke staat elke dag voor je klaar. Samen overleggen jullie de planning en de verschillende offertes. Gedurende onze afdelingsmeetings zetten we in groep de puntjes op de ‘i’. Het is o.a. door deze goede omkadering (en regelmatige training) dat we er in
slagen om een oorzaak te vinden voor elke foutmelding.


Wij werken niet alleen op ons eiland, dagelijks houden we onze klanten op de hoogte, maar evengoed is er ook nauw overleg met onze collega’s van de afdeling carrosserie. We versterken elkaar in onze samenwerking en leren van elkaars expertise.


Ons gebouw is volledig in een nieuw jasje gestoken in 2019. We mogen dan ook met trots zeggen dat onze omgeving en materialen het neusje van de zalm zijn. Op het einde van de werkdag laten we onze werkplaats dan ook weer ordelijk achter.


Wie zoeken we nu precies?

- Een opleiding automechanica heb je op zak, daarbovenop kan je minstens 4 jaar werkervaring in het vak voorleggen;

- Je bent nauwkeurig en hebt een scherp oog voor detail;

- De teamsfeer is van groot belang voor ons. Tijdens de middagpauze kunnen we ons eens volledig uitleven in onze ontspanningszaal;

- Je beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel, het is een evidentie dat je uw afspraken nakomt;

- Het spreekt voor zich dat een passie voor wagens ons allen verbindt.

Wat krijg je hiervoor in ruil?

- Een full time contract van onbepaalde duur;

- Een aantrekkelijk salaris dat rekening houdt met je ervaring. Aangevuld met maaltijdcheques en woon-werkvergoeding;

- Tewerkgesteld worden in een moderne werkomgeving met de nieuwste technische apparatuur. Innovatie en vooruitgang zijn geen lege begrippen voor ons;

- Wij zijn een werkomgeving die inzet op de talenten van onze collega’s, wij wensen samen te groeien;

- Onze heuse ontspanningszaal met darts en tafelvoetbal, maar ook de open bar die op vrijdag om 16.00u zijn deuren opent, zijn enkele voorbeelden van hoe we proberen om van ons werk ook een beetje een tweede thuis te maken.


Interesse in deze vacature? En dus plankgas vooruit? Stuur je CV dan door naar HR@leiecenter.be Eenmaal deze goed ontvangen, bellen we je zo snel mogelijk op voor een eerste kennismaking.