Altijd al willen werken in een familiale KMO die open communicatie hoog in het vaandel draagt? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Wij bij ‘Leie Center’ zijn een allround en onafhankelijk automotive bedrijf, dat merkonafhankelijk werkt. Bij ons moeten de klanten maar één stop doen om van verschillende diensten gebruik te kunnen maken. Het huren van een wagen, een nieuwe wagen aankopen, herstellingen, maar even goed een volledig op maat (en smaak) gemaakte autowrap. Deze manier van werken zorgt ervoor dat wij bijzonder klantvriendelijk te werk kunnen gaan EN zorgt ervoor dat geen enkele dag bij Leie Center hetzelfde is. Uitdaging en variatie in de job is verzekerd.

Door de toenemende groei van onze organisatie zijn we momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze afdeling ‘Leie Graphicis’. Onze collega’s Cindy en Glenn verwelkomen jou met veel plezier, om zo samen de tanden te zetten in nieuwe projecten.

Nieuwsgierig wat jouw verantwoordelijkheden zijn?

Wij ontzorgen klanten die zowel voertuigen als ook (reclame)borden, etalages, volledige gebouwen wensen te beletteren. Zo kan het zijn dat we in onze gespecialiseerde garage een car wrapping uitvoeren, alsook op locatie gaan om een etalage te beletteren.

In ons gespecialiseerd atelier sta je in voor het snijden, plotten, pellen en de montage van de bedrukte folies. Je plaatst, belettert, stickert zowel in huis, als bij de klant ter plaatse. Je denkt gedurende het proces mee over projecten, van voorbereiding tot uitvoering/plaatsing.

Binnen Leie Center hanteren we vaste werktijden. Van maandag tot donderdag zijn deze van 8 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17 uur. Op vrijdag stoppen we een uurtje vroeger, namelijk om 16u. Al moet je misschien tegen je partner melden dat je ook op deze dag tot 17uur werkt, aangezien veel collega’s wat langer blijven hangen. Dit omdat we elke vrijdag in onze ontspanningsruimte een open bar moment hebben met heel het bedrijf. 😉

Wie zoeken we nu precies?

- Je hebt ervaring in belettering en/of carwrap;

- Je hebt oog voor detail en werkt met de nodige nauwkeurigheid;

- Je hebt geen probleem met een opdracht zelfstandig uit te werken en hanteert een oplossingsgerichte mindset;

- Je komt met regelmaat in contact met onze klanten, vandaar we een vlotte beheersing van de Nederlandse taal verwachten;

- Je beschikt over een rijbewijs B aangezien we ook vaak op verplaatsing gaan.

Wat krijg je hiervoor in ruil?

- Een full time contract van onbepaalde duur;

- Een aantrekkelijk salaris dat rekening houdt met je ervaring. Aangevuld met maaltijdcheques en woon-werkvergoeding;

- Tewerkgesteld worden in een moderne werkomgeving met de nieuwste technische apparatuur. Innovatie en vooruitgang zijn geen lege begrippen voor ons;

- Wij zijn een werkomgeving die inzet op de talenten van onze collega’s, wij wensen samen te groeien;

- Onze heuse ontspanningszaal met darts en tafelvoetbal, maar ook de open bar die op vrijdag om 16.00u zijn deuren opent, zijn enkele voorbeelden van hoe we proberen om van ons werk ook een beetje een tweede thuis te maken.

 

Interesse in deze vacature? Stuur je CV dan door naar hr@leiecenter.be

Eenmaal deze goed ontvangen bellen we je zo snel mogelijk op voor een eerste kennismaking.